Bij Tuinrijk vind je alles om jouw tuin helemaal compleet te maken. Zo schaf je eenvoudig een heerlijke tuinbank aan of een lange tuintafel waar je samen met het gezin kunt dineren in de buitenlucht. Naast dat je voldoende tuinartikelen voor jezelf en het gezin kunt vinden, zijn er ook artikelen te vinden voor dieren en insecten.

Zie je graag dieren terug in je tuin zoals eekhoorns, vleermuizen, egels of vogels? Dan vind je in het ruime assortiment ook voldoende artikelen om deze dieren welkom te heten in jouw tuin. Ook wanneer je graag insecten in je tuin ziet of wanneer je kippen in de tuin hebt, kun je jouw hart ophalen met de collectie van Tuinrijk. Aan iedereen is gedacht als het om het buitenleven gaat. Zo breng je snel meer comfort in je tuin.

Verbouw je eigen groenten en fruit

Heb je groene vingers of wil je graag jouw eigen moestuin samenstellen? Dan vind je bij Tuinrijk alle benodigdheden om hiermee te starten. Van kweektafels tot diverse soorten kassen vind je terug in het ruime assortiment. Verbouw je eigen tomaten, aardbeien, komkommers of frambozen in je eigen moestuin met behulp van diverse kassen welke je op het balkon, in de tuin of in je eigen moestuin kunt plaatsen voor een goede oogst. Ook voor de liefhebbers van planten heb je genoeg keuze bij Tuinrijk. Alles wat je nodig hebt om bloemen te planten vind je hier terug. Van bewateringssystemen tot etagères om te planten mooi tentoon te stellen zijn onderdeel van het brede aanbod van Tuinrijk. Zo maak jij jouw tuin of balkon helemaal gezellig.

Een brede selectie van barbecues tot kinderspeelgoed

Wanneer je tuin helemaal af en gezellig is wil je natuurlijk ook comfortabel kunnen zitten in de tuin. Ook hiervoor heeft Tuinrijk diverse opties in het assortiment. Zo vind je een ruime keuze aan diverse tuinbanken, lounge sets, tuintafel en stoelen of hangmatten in de webshop. Vind je het fijn om lekker buiten te koken? Dan kun je een kijkje nemen tussen het aanbod aan barbecues en de bijbehorende accessoires. Wil je een fijne plek in de tuin creëren waar de kinderen lekker kunnen spelen?

Dan vind je een breed aanbod aan diverse schommels, touwladders of zandbakken bij Tuinrijk. Wanneer je online je bestelling plaats van boven de €50, dan betaal je geen verzendkosten. De producten van Tuinrijk worden geleverd in Nederland, België en Duitsland en worden geleverd door: PostNL, DHL of DPD. Kies ook voor meer comfort in je tuin.


?De Tuinwinkel Online ( De Tuinwinkel online is onderdeel van tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk (Zuid-Holland).

De nummer één als het op advies voor de tuin aankomt

GroenRijk heeft een passie en een flinke dosis kennis als het om tuin en planten aankomt. Wil je dus meer weten over hoe je jouw tuinplanten of kamerplanten het beste kunt verzorgen? Of welke tuinmeubelen goed in jouw tuin zouden passen, dan kun je het team van Groenrijk zeker aanspreken. De medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van advies. GroenRijk heeft meerdere expertises onder één dak waar vakkennis, service en kwaliteit voorop staan. Voor inspiratie voor de tuin, het balkon of de woonkamer kun je een kijkje nemen in hun webshop of je kunt een bezoekje brengen aan het GroenRijk tuincentrum in Rijswijk, wat een echt uitje is. Van woonaccessoires tot alles voor in de tuin of het balkon vind je terug in het ruime assortiment van GroenRijk. 

Alles voor de tuin, het balkon, de kinderen en dieren
Naast advies kun je bij GroenRijk terecht voor een breed assortiment aan tuinmeubelen, barbecues, woonaccessoires, kinderspeelgoed en alles voor de moestuin. Ook vind je een breed aanbod aan dierproducten voor je hond, kat, vogels of voor dieren in de tuin. Aan alles is gedacht. GroenRijk heeft een lange geschiedenis waar alles begon bij de verkoop van zaden op de markt. Vanaf 2016 is GroenRijk geworden tot wat het nu is met een breed aanbod aan diverse artikelen voor de tuin. Dit begon met een eigen tuincentrum. Toen in 2020 de coronacrisis kwam opduiken besloten ze om een webshop te starten en zo geschiedde.

Online jouw tuinartikelen bestellen bij GroenRijk
Naast dat je langs kunt komen in het tuincentrum van GroenRijk, kun je ook online jouw bestelling plaatsen. Na het plaatsen van je bestelling heb je deze binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Je betaalt geen verzendkosten over bestelling boven de €50. Ook kun je er bij GroenRijk voor kiezen om je producten online te bestellen en in het tuincentrum op te halen. In de mail krijg je alle informatie over het ophalen van je bestelling. Heb je grote tuinartikelen besteld? Dan worden deze op afspraak bij jou thuisbezorgd. Zelf kun je dan een dag en een tijdvak kiezen wanneer ze de bestelling bij jou thuis afleveren. Van kamerplanten tot geurkaarsen en van dierenvoeding tot tuinmeubelen; alles wat je zoek vind je in het ruime assortiment van GroenRijk. Bestel eenvoudig jouw artikelen online of ga langs bij hun tuincentrum in Rijswijk.