subscribe: Posts | Comments

Een vuurtafel in je tuin

Reacties uitgeschakeld voor Een vuurtafel in je tuin
Een vuurtafel in je tuin

Het is een van de nieuwste elementen in een tuin: de vuurtafel. Het is de ideale sfeermaker voor in je tuin of op je terras. Natuurlijk is het ook een perfecte manier om je terras lekker te verwarmen.

Zeker in het voorjaar of in de herfst kunnen de avonden best snel afkoelen. Dan is het prettig als je nog lekker in je loungeset kan blijven hangen, terwijl je ondertussen volop geniet van de warmte van een vuurtafel.

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een tafel waarin een gashaard wordt geplaatst. Deze gashaard is op een propaanfles aangesloten. Natuurlijk wordt dit in een veilige gasfleshouder netjes weggewerkt, zodat deze jou niet direct opvalt. Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk, daarom is het belangrijk dat je nagaat of een vuurtafel voorzien is van een CE-certificaat.

Wist je dat vuurtafels ook in de horeca volop gebruikt worden? Het zijn namelijk elementen die zorgen voor extra sfeer en gezelligheid bij mensen.

Een loungeset voor bij de vuurtafel

Een vuurtafel is over het algemeen gemaakt van duurzaam materiaal. Het is dan ook iets dat prima past bij een loungeset in je tuin. Je kunt je loungeset uitstekend om de vuurhaard heen zetten. Je kunt dan een gezellige zithoek creƫren waar je lange tijd optimaal plezier aan kunt beleven.

Wil je het allemaal nog extra kleur geven? Koop er dan ook een elektrische of gas barbecue bij. Zo kun je er een kleine buitenkeuken van maken, waarin je gezellig met elkaar kunt kletsen, een stukje vlees eet en een glaasje wijn drinkt.

Een absolute smaakmaker

Kortom, laat je verrassen door de authenticiteit van een vuurtafel en geef je tuin vorm en kleur door deze aan te schaffen. Surf gerust eens online rond en vergelijk de diverse vuurtafels met elkaar.

Bron foto: Gardengallery.nl

Comments are closed.