subscribe: Posts | Comments

Voor iedere tuin een tuinhuisje

Reacties uitgeschakeld voor Voor iedere tuin een tuinhuisje
Voor iedere tuin een tuinhuisje

Een klein huisje achterin de tuin kan een oase van rust betekenen voor velen. Wist je dat je zelfs in een kleine tuin een tuinhuisje kunt plaatsen? Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een mini-sauna naast de schuur of een open tuinhuisje door een overkapping te maken.

Gezondheidscabine
Het is helemaal in om je eigen sauna in de achtertuin te hebben. Het tuinhuisje dat je hiervoor nodig hebt is meestal niet zo groot en kun je makkelijk naast de schuur plaatsen. Of natuurlijk aan de schutting naast het terras. Deze stoomcabine zal je een heerlijke ontspanning bieden.

Voor de kinderen
Ook leuk is een tuinhuisje voor de kinderen. Zorg dat deze van stevige, maar natuurlijke materialen, zoals hout, is gemaakt zodat het een tijd mee kan. Overigens is hout toch wel een klassiek materiaal dat ideaal is voor de bouw van een tuinhuisje, ook als dit een huisje is voor jezelf.

Modern tuinhuis
Je kunt natuurlijk kiezen voor een blokhut met een pittoresk schuin dak, maar wat dacht je van een meer eigentijds tuinhuis, zoals een veranda. Natuurlijk is dit verhoogde terras met balustrade geen echt tuinhuis, maar door de overkapping boven dit bijzondere terras heeft het wel een moderne uitstraling. Bovendien verbind je zo je eigen huis op een natuurlijke wijze met de tuin.

Genieten!
Of je nu een blokhutje achter in de tuin plaatst of je terras met een overkapping en balustrade versiert, een tuinhuis is echt een klein stukje luxe voor jezelf. Geniet van de rust, trek je even terug in je mini-sauna of gebruik het als woonkamer in de tuin voor het hele gezin! Wil je meer weten over de verschillende soorten tuinhuisjes? Kijk dan bijvoorbeeld eens in een showroom voor tuinhuisjes, dan krijg je toch de beste indruk van de mogelijkheden. Kijk ook op Marktplaats welke tuinhuisjes te koop zijn. Voor iedere tuin is er wel een geschikt tuinhuisje beschikbaar!

Comments are closed.