subscribe: Posts | Comments

Soorten loungemeubelen

Reacties uitgeschakeld voor Soorten loungemeubelen
Soorten loungemeubelen

Welk loungemeubel set kan ik het beste kopen?

Je bent er voor jezelf helemaal uit en je hebt de knoop door gehakt. Je gaat een nieuw tuinset kopen voor in je tuin en wel een loungemeubel set. Maar je zit ook een beetje met je handen in het haar. Want er is zo’n ruim aanbod waar je uit kunt kiezen, dat je niet goed weet welk loungemeubel set je nu het beste kunt kiezen. Hier volgen ze allemaal overzichtelijk op een rijtje.

Vaste en modulaire loungesets

Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten loungesets. Je hebt de modulaire loungeset. Dit is een loungeset dat je gemakkelijk kunt verplaatsen. Met deze loungemeubelen kun je dus heel gemakkelijk een opstelling van tuinmeubels in je tuin veranderen. Vaste loungesets zijn niet anders in te delen. Daar staat tegenover dat ze wel vaster en stabieler op hun ondergrond staan dan modulaire loungesets.

Wickers loungesets en aluminium loungesets

De meest bekende loungesets zijn die van wicker. Dit is een gevlochten materiaal en erg licht. Dit zorgt ervoor dat loungesets erg gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ze rusten vaak op een aluminium frame. Er zijn echter ook loungesets die volledig uit aluminium bestaan. Er over heen zit dan een zachte stof, waardoor het aangename meubelen worden om op te zitten of liggen.

All weather loungeset

Wanneer je kiest voor een all weather loungeset, dan hoef je maar weinig onderhoud te plegen aan je tuinmeubelen. De kussens van deze loungemeubelen zijn waterproof. Mocht er een zware regenbui vallen, dan zijn de kussens binnen 2 uur weer droog. Het is dan ook zeker aan te raden om een all weather loungeset in huis te halen voor je tuin. Maar uiteraard ligt de keuze geheel bij jouzelf!

Comments are closed.