subscribe: Posts | Comments

Het meest ideale zitmeubel voor in je tuin

0 comments
Het meest ideale zitmeubel voor in je tuin
Stevig materiaal
Je neemt een aantal steigerbuizen, maakt deze aan elkaar vast en legt er een grote zitzak op. Hoe eenvoudig wil je het hebben? Er zijn allerlei verschillende vormen, zoals stoelen en banken maar ook tafels zijn ermee te maken. Het materiaal is onderhoudsvrij – denk maar aan onderhoudssteigers.De aluminium buizen zijn stevig en door de verbindstukken helemaal niet meer buigzaam, daarnaast is dit materiaal ook nog eens licht van gewicht. Je kunt alles gemakkelijk weer uit elkaar halen en opbergen voor kouder weer. Ook in de afneembare zittingen is voldoende variatie te vinden.

Assortiment
Inmiddels kun je in een aantal winkels terecht voor dergelijke tuinmeubelen, er is voldoende keuze te vinden. Zo zijn er zitzakken als een geheel, twee losse grote kussens en voor op een bank hoekige kussens, als bij een gewone zitbank. Alles is gemaakt van stof dat tegen een stootje kan.

Er zijn tafels die tussen twee banken geplaatst kunnen worden en complete eettafels die plek biedt aan meerdere gasten. Er wordt veelal gewerkt met hardhout dat net als aluminium tegen weer en wind kan. Om alles te beschermen tegen regen en sneeuw, zijn er speciale regenhoezen verkrijgbaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *