subscribe: Posts | Comments

Genieten in de zon en van je tuin

Reacties uitgeschakeld voor Genieten in de zon en van je tuin
Genieten in de zon en van je tuin

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten, de vakantie gaat langzaam voorbij. Het is ideaal met zo?n mooie dagen om lekker buiten in de tuin te genieten van de zon en misschien wel een glaasje wijn. Natuurlijk kan je lekker genieten als je aangename tuinmeubels hebt om in te zitten, hangen, liggen?

Trends op het gebied van tuinmeubilair
De kleuren voor het jaar 2013 zijn wit en zwart voor in de tuin. Een tip: wit wordt vlug zwart, dus misschien eerder voor donkere kleuren gaan in de tuin. Qua materialen kan je opteren voor Wicker. De Wickervezel, gemaakt uit kunststof, is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te onderhouden, in veel meer kleuren aanwezig dan Rotan. Nog één van de voordelen is dat Wicker een goede kwaliteit-prijs verhouding heeft. Dit meubilair heeft verschillende modellen en vormen: van kuipzetels tot ligbanken. Gezelligheid troef. Rotan is natuurlijk ook razend populair op gebied van mooi tuinmeubilair. Maar dit is natuurlijk minder onderhoudsvriendelijk als Wicker. Wat kan ook niet ontbreken in je tuin om te genieten van de zon, is natuurlijk een hangmat. Hier heb je ook diverse soorten: van de klassieke hangmat tot een hangmat met staanders.

Allerlei om je tuin op te fleuren
Een leuke barbecuehoek mag ook niet ontbreken. Met een bijzettafeltje om barbecuekruiden en dergelijke op te zetten. Leuke tuinbijzettafeltjes vind je overal. Er bestaan er nu zo?n tafeltjes dat men in de grond kan steken en die standvastig genoeg zijn om allerlei zaken op te zetten. Heb je een tuinhuisje? Plaats er dan een klein koelkastje in om alles fris te zetten voor een warme dag. Mooie tuinbeelden kan je ook gemakkelijk in je tuin plaatsen tussen de bloemetjes en de bomen om zo je tuin wat vrolijker te maken.
En nu genieten maar!

Comments are closed.