subscribe: Posts | Comments

Creëer een zomerse tuin met tuinmeubels en veel groen

Reacties uitgeschakeld voor Creëer een zomerse tuin met tuinmeubels en veel groen
Creëer een zomerse tuin met tuinmeubels en veel groen

Wil je van jouw tuin een zomersprookje maken? Niet alleen de juiste tuinmeubels spelen daarin een belangrijke rol, ook het gebruik van veel groen en kleur. Lees dan verder en ontdek wat jij kunt doen om van je tuin een waar zomersprookje te creëren.

Laat de romantiek zegevieren
Net zoals in elk sprookje, speelt de liefde een belangrijke rol. Je kunt hiervoor diverse elementen inzetten. Romantische tuinmeubels en decoratieve accessoires geven het geheel van je tuin een zomerse uitstraling. Een elegante vormgeving, bloemenprints en sierlijke materialen maken van jouw tuin een sprookje waar je met veel plezier kunt verblijven. Natuurlijk kun je dit geheel volgens je eigen smaak vormgeven. Er is niet een bepaalde regel die je daarvoor hoeft na te streven.

Lichte tuinmeubelen
Dankzij lichte tuinmeubelen geef je je tuin een rustige en sprookjesachtige uitstraling. Een mooie witte tuinbank of lichtgekleurd bistrosetje misstaat nooit! Om nog meer in zomerse stemming te komen, kun je ook kleuren gebruiken zoals blauw, groen en geel. Vaak kun je leuke zithoekjes creëren met eenvoudige tuinmeubels.

Welke bloemen kies je?
Om er een zomers paradijs van te maken, kun je de keuze maken uit diverse bloemen. Een bloem die in elk geval niet mag ontbreken in een zomerse tuin, is de roos. Het is niet alleen de bloem van de romantiek, maar past ook volledig binnen een zomers sprookje. De roos keert bijvoorbeeld terug in het sprookje van Doornroosje. Rozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kleurrijk geheel van kunt maken.

Zomerse bloemen die eveneens niet mogen ontbreken, zijn de zonnebloemen. Ze zijn fris, kleurrijk, groot en sterk. Altijd leuk om in je tuin te hebben! Al met al zorgen deze bloemen er samen met de tuinmeubels voor dat je een zomerse tuin creëert waar je de gehele zomer uitstekend verblijven.

Comments are closed.