subscribe: Posts | Comments

Buitenkeuken, alles bij de hand

Reacties uitgeschakeld voor Buitenkeuken, alles bij de hand
Buitenkeuken, alles bij de hand

Een buitenkeuken maakt u gewoon zelf
Vreselijk toch dat heen en weer geloop naar de keuken als u gezellig in de tuin wilt barbecueën. Steeds mist u delen van het gesprek en terwijl de anderen ontspannen aan een glaasje zitten loopt u uw benen onder het lijf vandaan. Breng hier verandering in aan met het maken van uw eigen buitenkeuken. Een keuken voor buiten hoeft helemaal geen haute couture uitvoering te zijn die direct uw halve terras in beslag neemt, met enkele kleine handige kunstgrepen stelt u ook in een paar minuten een heuse buitenkeuken samen.

Keukendelen op maat en mobiel
Verrijdbare keukendelen voor buiten houdt u het best compact zodat u ze makkelijk onder het afdak of in de garage stalt wanneer u ze niet gebruikt. Buitenkeuken onderdelen zijn kant en klaar te koop maar wanneer u een beetje handig bent maakt u heel makkelijk zelf een werktafel of een ombouw om een kleine koelkastje. Monteer de elementen op op maat gemaakte pallets met zwenkwielen eronder zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Steigerhout combineert met alles
Voor de doe-het-zelf keuken zijn steigerhouten planken een heerlijk makkelijk te verwerken materiaal. Steigerhout laat zich daarnaast uitstekend met andere materialen combineren zodat het niet uitmaakt of u het een oud RVS aanrechtblad neemt of zelf maakt van een overschotje wandtegeltjes. Tip: het best maakt u bij het terras meteen een aansluitingspunt voor de elektriciteit en het water zodat u geen ontsierende verlengkabel en tuinslang door uw met zorg aangelegde border hoeft te leggen.


Barset in de tuin

0 comments
Barset in de tuin

Barset voor in de tuin

Tijdens een gezellige barbecue is er eigenlijk altijd wel één iemand en soms meerderen die zich bezighouden met het eten of er op aan het wachten zijn. En ook tijdens een gezellig onderonsje lopen we vaak met onze koffie of een ander drankje in onze hand door de tuin om een blik in de vijver te werpen of zo maar de groei van de vegetatie te volgen. Behoort u ook tot die mensen die in slaap vallen als ze even onderuit zitten en liever actief van de tuin genieten? Dan zult u veel meer plezier aan een barset in uw tuin beleven dan aan een traditionele tuinset.

Staan of zitten
Makkelijk op zijgedeelte van uw zitvlak even leunen tegen de stoel terwijl u een oog op het vlees op de barbecue houdt of op gelijke ooghoogte al zittend praten met uw gesprekspartner die liever even staat. Enkele voorbeelden wat een barset ten opzichte van een doorsnee tuinset zo aantrekkelijk maakt.

Barsets voor in de tuin zijn er in alle stijlen en formaties en passen in elk soort tuin. Naast het zwembad, onder een lamellenzonwering of direct naast de keukendeur. Robuuste westernstoelen van blank hout, sierlijke bistromodellen van staal en riet of moderne wicker. De tafel vierkant, rechthoekig of rond, geen enkel probleem het is maar net wat bij u het mooist tot zijn recht komt en ook de parasol of de terrasheater vinden direct een stevige standplaats in het hart van het blad. Wil je er zelf een maken, kijk dan hier.