subscribe: Posts | Comments

Buitenkeuken, alles bij de hand

Reacties uitgeschakeld voor Buitenkeuken, alles bij de hand
Buitenkeuken, alles bij de hand

Een buitenkeuken maakt u gewoon zelf
Vreselijk toch dat heen en weer geloop naar de keuken als u gezellig in de tuin wilt barbecueën. Steeds mist u delen van het gesprek en terwijl de anderen ontspannen aan een glaasje zitten loopt u uw benen onder het lijf vandaan. Breng hier verandering in aan met het maken van uw eigen buitenkeuken. Een keuken voor buiten hoeft helemaal geen haute couture uitvoering te zijn die direct uw halve terras in beslag neemt, met enkele kleine handige kunstgrepen stelt u ook in een paar minuten een heuse buitenkeuken samen.

Keukendelen op maat en mobiel
Verrijdbare keukendelen voor buiten houdt u het best compact zodat u ze makkelijk onder het afdak of in de garage stalt wanneer u ze niet gebruikt. Buitenkeuken onderdelen zijn kant en klaar te koop maar wanneer u een beetje handig bent maakt u heel makkelijk zelf een werktafel of een ombouw om een kleine koelkastje. Monteer de elementen op op maat gemaakte pallets met zwenkwielen eronder zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Steigerhout combineert met alles
Voor de doe-het-zelf keuken zijn steigerhouten planken een heerlijk makkelijk te verwerken materiaal. Steigerhout laat zich daarnaast uitstekend met andere materialen combineren zodat het niet uitmaakt of u het een oud RVS aanrechtblad neemt of zelf maakt van een overschotje wandtegeltjes. Tip: het best maakt u bij het terras meteen een aansluitingspunt voor de elektriciteit en het water zodat u geen ontsierende verlengkabel en tuinslang door uw met zorg aangelegde border hoeft te leggen.

Comments are closed.