subscribe: Posts | Comments

Beschermd genieten van de zon

Reacties uitgeschakeld voor Beschermd genieten van de zon
Beschermd genieten van de zon

Welke soort zonnebescherming kiest u?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten zonnebeschermingsmaterialen op de markt. Ook de oude vertrouwde, meer eenvoudige, parasols bestaan nog. Deze zet u vast in de grond, al dan niet in een standaard. Ook de standaards variëren van welbekend tot hypermodern. Dankzij de aanhoudende kleinere maten kunt u zelfs op een klein balkon beschermd genieten van de zon.

Een andere soort zonnebescherming is de zogenaamde ‘schaduwdoek’, welke tevens verkrijgbaar is in verschillende maten en vormen. Omdat deze doeken een andere functie hebben en niet altijd waterdicht zijn maar vooral niet opgewassen zijn tegen een flinke windvlaag, laat staan regen- of hagelbui, vallen veel mensen toch vaak terug op de oude vertrouwde parasol.

Gemakkelijk in gebruik

Hoe vaak heeft u al gedacht aan het opzetten van de zware stok en daarna het gedraai aan de vaak vastzittende knop? U wilt er toch niet steeds aan denken dat u het gevaarte toch maar liever in zijn verpakking had laten staan? Gelukkig is er tegenwoordig altijd wel een leuke zweefparasol in de aanbieding, die u één en al gemak biedt en waar u in principe dus alleen maar van zult genieten!

Het gehele ritueel van neerzetten en in positie draaien is heus kinderspel. Het materiaal is beschermd tegen alle weersomstandigheden en komt daarom niet snel vast te zitten, laat staan dat het roestig wordt. Daarbij is deze zweefparasol zeer gemakkelijk verrijdbaar, zonder dat u bang hoeft te zijn dat het zo lichtgewicht is dat het bij een harde windvlaag snel zal omwaaien.

Comments are closed.