subscribe: Posts | Comments

Barset in de tuin

0 comments
Barset in de tuin

Barset voor in de tuin

Tijdens een gezellige barbecue is er eigenlijk altijd wel één iemand en soms meerderen die zich bezighouden met het eten of er op aan het wachten zijn. En ook tijdens een gezellig onderonsje lopen we vaak met onze koffie of een ander drankje in onze hand door de tuin om een blik in de vijver te werpen of zo maar de groei van de vegetatie te volgen. Behoort u ook tot die mensen die in slaap vallen als ze even onderuit zitten en liever actief van de tuin genieten? Dan zult u veel meer plezier aan een barset in uw tuin beleven dan aan een traditionele tuinset.

Staan of zitten
Makkelijk op zijgedeelte van uw zitvlak even leunen tegen de stoel terwijl u een oog op het vlees op de barbecue houdt of op gelijke ooghoogte al zittend praten met uw gesprekspartner die liever even staat. Enkele voorbeelden wat een barset ten opzichte van een doorsnee tuinset zo aantrekkelijk maakt.

Barsets voor in de tuin zijn er in alle stijlen en formaties en passen in elk soort tuin. Naast het zwembad, onder een lamellenzonwering of direct naast de keukendeur. Robuuste westernstoelen van blank hout, sierlijke bistromodellen van staal en riet of moderne wicker. De tafel vierkant, rechthoekig of rond, geen enkel probleem het is maar net wat bij u het mooist tot zijn recht komt en ook de parasol of de terrasheater vinden direct een stevige standplaats in het hart van het blad. Wil je er zelf een maken, kijk dan hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *