subscribe: Posts | Comments

Altijd sfeer in de tuin met een vuurtafel

0 comments
Altijd sfeer in de tuin met een vuurtafel

Wil je graag meer sfeer in je tuin creëer dan is een vuurtafel hier erg geschikt voor. Dankzij een vuurtafel kun je langer buiten zitten als het begint af te koelen. Maar het mooiste aan vuurtafels is de sfeer en warmte die ze uitstralen. Vuurtafels erg makkelijk te gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld geen hout nodig wat je al veel tijd en moeite scheelt. Omdat je geen echt hout verbrand heb je ook geen last van rook of rooklucht die lang in je kleding blijft hangen. Ongeveer alle vuurtafels werken op gas. Je kunt het vuur hetzelfde aansteken als een gasfornuis. Dit doe je door op de elektrische vonkontsteking te drukken. Je hoeft dus geen lucifers of aanmaakblokjes te gebruiken. Binnen 1 minuut kun je al genieten van een heerlijk warm en sfeervol vuurtje.

Soorten vuurtafels
Er bestaan verschillende soorten vuurtafels. Zo kun je de vuurtafel geheel afstemmen op de rest van je tuinmeubelen.

Zweervol dineren
Heb je een mooi groot terras en diner je vaak buiten, dan kun je kiezen voor een vuurtafel in de vorm van een eettafel. De plek waar het vuur brand is vaak in het midden van de tafel. Zo heb je genoeg plek om aan weerzijde te zitten. Omdat het vuur erg subtiel is kun je gewoon met de persoon aan de andere kant van het vuur communiceren zonder dat je er last van hebt. Deze vuurtafels geven je diners een unieke en warme sfeer. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, denk bijvoorbeeld aan steigerhout.

Lounge tafel met vuur
Er zijn verschillende soort lounge vuurtafels verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de robuuste vierkante of rechthoekige blokken met in het midden het vuur. Er zijn ook stijlvolle lounge tafels verkrijgbaar die mooi afgewerkt zijn en goed passen bij je andere lounge meubels. Meestal worden de lounge vuurtafels geleverd in steigerhout in verschillende kleuren zoals wit, donkergrijs of bruin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *